Audit SEO

Ce este un SEO Audit?

Auditul SEO este un procedeu standard pentru orice site web. Acesta consta in analizarea amanuntita a site-ului atat tehnic, cat si din punctul de vedere al cautarilor si indexari.

Orice strategie de SEO incepe cu o analiza detaliata. In urma unui SEO Audit profesional si eficient se vor identifica toate erorile si problemele pe care le prezinta site-ul companiei tale. Acest audit va include atat analiza traficului organic in cautari, cat si analiza backlink-urilor.

De Ce Este Un Audit SEO Important?

Consideram absolut indispensabil un Audit SEO inainte de a incepe orice proiect. Auditul se va realiza de catre expertii SEO cu ajutorul unor programe speciale.

Ce Beneficii Ofera Un Audit SEO?

Dupa realizarea auditului, se vor identifica toate problemele de pe site care pot duce la erori de indexare. Remediind aceste probleme, site-ul se va indexa corespunzator si va incepe sa creasca in pozitiile din motoarele de cautare.
ORICE STRATEGIE SEO TREBUIE SA INCEAPA CU UN AUDIT

Cum Se Realizeaza Un Audit SEO

In realizarea unui audit SEO exista diferite aspecte de luat in vedere. In anii de activitate am intalnit diferite site-uri cu probleme de indexare. Rezolvarea problemelor s-a putu realiza datorita instrumentelor profesionale de care Cidev Concept dispune.

Keyword-Research-Icon

Erorile de indexare reprezinta cele mai mari probleme care pot avea efecte negative asupra unui site.

Local-SEO-Icon

In cele mai multe cazuri, erorile gasite la un site web sunt minore si pot fi remediate cu usurinta si pe loc.

Real-Time-Analytics-Icon

Un site web care este indexat, va avea un anumit volum de vizite care depinde de pozitia in cautari.

Content-Submission-Icon

Calitatea backlink-urilor unui site web influenteaza enorm indexarea si cresterea acestuia.

Local-Search-Strategy-Icon

Continutul de calitate al unui site web influenteaza direct indexarea acestuia dupa diferite cuvinte cheie.

Conversion-Optimization-Icon

Echipa noastra de experti in SEO va imbina toate informatiile gasite pentru a alcatui un raport detaliat.

OPTIMIZARE SEO PENTRU SITE-UL TAU
Concurentii tai ocupa pozitii mai bune in motoarele de cautare? O analiza SEO iti poate arata cum sa ii depasesti.

Ajuta site-ul tau sa creasca organic in cautari! Cu cat erorile site-ului tau sunt identificate si reparate mai rapid, cu atat mai repede site-ul se va putea indexa potrivit asteptarilor tale.

Auditul SEO se va realiza in cateva ore sau cateva zile in functie de numarul de pagini pe care le are site-ul tau. In urma auditului, vei sti toate problemele care impiedica sau ingreuneaza indexarea site-ului. Aceste erori pot fi minore, cum ar fi continutul inadecvat, sau majore, cum ar fi tema eronata sau veche, lipsa optimizarii, etc. Dar echipa noastra de experti te poate ajuta si cu servicii de remediere ale acestor erori.

Ce Spun Clientii Nostri