DETALII PROIECT

Web Design

Realizarea unui web design placut, modern si aerisit, care contine elemente interactive si un aspect primitor.

Client:
Project Date: 14 July 2018
PRIMII PASI

Provocarea Si Solutiile

Atunci cand este vorba de web design, colegii nostri au cele mai inovative idei. Fiecare proiect incepe cu desemnarea webdesigner-ului care se va ocupa de proiect. Acesta va trebui sa faca un research pentru a gasi idei de design cat mai moderne. Dar si elemente de ultima generatie.

In functie de tendintele pietei, domeniul de activitate al clientului si doreintele acestuia, se va ajunge la un design de baza, care va putea fi modificata si editata pentru a arata exact asa cum isi doreste clientul. Se recomanda un design simplist, aerisit si foarte bine structurat, ca vizitatorii sa poata gasi usor informatiile de care au nevoie.

ESENTA STRATEGIEI

Oferim Mereu Solutii Inovative

Domeniul webdesign-ului este unul in continua crestere si dezvoltare.
Apar mereu tehnologii noi, elemente complexe si
inovatii.

100% INOVATIE
83% MAI USOR DE UTILIZAT
52% MAI MULT TRAFIC
MEREU LA DISPOZITIA CLIENTULUI

Un Design Modern si Aerisit

Simplitatea este cheia in web design in ultimii ani. Temele si ideile de design sunt din ce in ce mai simple ca desgn. Dar, totusi, din ce in ce mai complicate ca elemente de imbinare, tranzitie, etc.

Site-ul final va contine un meniu usor de navigat. In acest meniu se vor gasi informatii privind compania, echipa, descrierea prduselor si serviciilor, preturile, o galerie foto sau un portofoliu si date de contact. In unele cazuri pot fi adaugate elemente cum ar fi un blog. Rezultatul fiind un site web simplu, dar de impact, care va contine toate informatiile utile despre companie.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Testimoniale de la Clintii Nostri