DETALII PROIECT

Shopping Online

Suntem in era cumparaturilor online. Acum este timpul ideal sa iti vinzi produsele si serviciile online prin intermediul unui shop online.

Client:
Project Date: 14 Nov 2018
IMPORTANTA UNUI SHOP ONLINE

Creste Vanzarile Usor si Simplu

Suntem in era in care mereu avem la dispozitie un device cu care sa navigam internetul. Iar internetul a devenit o parte atat de importanta din viata noastra, incat am inceput sa il folosim si pentru cumparaturi. Cine nu poate aprecia faptul ca azi putem sa facem cumparaturile din confortul casei?

Prin doar cateva click-uri ai la dispozitie sute de magazine online. Acestea ofera o gama larga si diversificata de produse. Indiferent ca cineva isi cauta imbracaminte, electrocasnice sau device-uri, ofertele sunt numeroase.

30% Mai Multe Vanzari
22% Mai multi Clienti
303% Mai Eficient
DE CE SA ALEGI UN SHOP ONLINE?

Creste-ti Vanzarile Online

Un Shop online cu un design placut, ordonat si usor de navigat iti va aduce mai multe vizite. Cu cat un site este mai simplu dar de impact, cu atat sunt sansele mai mari ca vizitatorul sa ramana si sa navigheze printre ofertele de produse si servicii.

la realizarea unui shop online, un accent important se pune si pe modalitatile de plata. Acestea trebuie sa fie accesibile si usoare de inteles. Astfel, trebuie sa optezi pentru o modalitate de plata sigura. In acest caz, clientul se va simti in siguranta pe tot parcursul achizitiei.