Detalii Proiect

Un Design Responsive

Realizarea unui design responsive este mai important ca oricand. O mare parte a potentialilor clienti iti vor vizita site-ul de pe telefon, tableta si alte device-uri.

Client:
Project Date: 18 July 2018
IMPORTANTA UNUI DESIGN RESPONISVE

Provocarea si Solutiile

In ziua de azi, internetul nu poate fi navigat doar de pe monitoare. Astfel, atunci cand se realizeaza un site web, acesta trebuie sa arate impecabil atat pe monitoarele de diferite marimi, cat si pe device-uri mai mici cum ar fi tableta sau smartphone-ul.

Vizita site-urilor web de pe un smartphone a crescut de la 57% la 63%. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, performantei pe care o ofera smartphone-urile de ultima generatie. Astfel, peste jumatate din vizitatorii de pe site-ul tau navigheaza de pe telefon. Iar un design responsive, le va usura vizualizarea site-ului si utilizarea meniului.

CUM SE REALIZEAZA UN DESIGN RESPONSIVE

Un Design Responsive Va Atrage Trafic

Un  site web care este contruit cu un design responsive este mult mai bine vazut si de catre motoarele de cautare. Astfel, un design responsive iti poate ajuta site-ul sa se indexeze mai bine si sa aduca mai mult trafic organic.

In plus, un design responsive va arata bine pe orice display. Astfel, indiferent de device-ul de pe care navigheaza un vizitator site-ul tau, cu cat site-ul este mai usor de navigat, cu atat sunt mai mari posibilitatile, ca vizitatorul sa ramana sau sa revina pe site.

CE SPUN CLIENTII

Testimoniale Clienti